Pengar, balett och skönheter



Här kommer mitt sista blogg-inlägg år 2009!
Är i skolan och har håltimme. Därför är bilderna här ovan lite konstiga, men jag har ju inte så mycket bilder på skolan-datorn så det fick bli dessa. För några bilder måste man ju ha.

Idag slutar vi fyra, sen ska jag klippa mig och sen drar vi. Jaaa det ska bli varmt ja. Igår tog jag brun utan sol för att inte se ut som ett spöke på stranden men glömde händerna så det ser värsta fejk ut. Sånt är väl livet.

Jag önskar God jul och Gott nytt år så mycket. Vill du ha en choklad.

Från Matildada, ses 2010 ;)


Bort



Jaaaa det är sant!!! Imorgon kväll åker jag bort från alla äckliga minusgrader till soliga Costa Rica. Jag ska bli så bruuuun :D (röd) Det blir min första jul utomlands uuu hur är det vet inte får se. Jag kommer hem efter jullovet vi ses då.

Nu ska jag bara tvätta 100 liter tvätt, packa, städa överallt, lägga in  3 ljudböcker på iPod, skriva en uppsats om August Stringberg och plugga in 100 sidor om första världskriget till provet imorgon. Kul (Y)

Olof Palme vem är det



Jag lovar, Johan Palm har något emot mig. Först drömmer jag hemska mardrömmar om honom. Och i förrgår när jag var på stan, såg jag honom inne i Filbytergallerian (Linköping), han gav mig största mördarblicken. Men det var lite roligt faktist, för den enda som gick fram till honom var en gammal ful gubbe som ville ha autograf. Så går det. 

Visst är det skitfint ute nu? Det ser ut som att det växer kristaller på träden Jattefint :) Idag måste jag tvätta kläder så att jag inte fryser så mycket utan långkallingar. Eller nått sånt.


Glo som en ko



Godkväll :)

Sitter och pysslar lite med Photoshop hiiihiiii det är så kul :D
Glor lite på bonde söker fru också, så synd att det är slut nu, det är ju så kul :)
Han är så söt han med mustaschen (hur stavar man det) Roger tror jag han heter. Heja Roger.
Idag har jag handlar alla mina julklappar och det är så bra. Nej nu ljuger jag har typ 7 kvar att köpa, typiskt.
Imorgon SKA jag åka pulka, om jag inte gör det är jag en tönt. Hoppas jag får med mig nån också annars kommer jag väl se lite mobbad ut i backen bland alla småbarn men aja sånt är livet.

Hejdå <3

Katt

Godnatt min lilla Katt

Bebis



När jag fyllde 15 för någon vecka sedan fick jag ett par bebis strumpor i present av min käre vän Louisa. Skitsmart asså! Fungerar superbra när man ska dansa eftersom det går att snurra på tårna och bromsa med hälen. Värsta bra tipset till alla dansare! Köp bebis strumpor jaaaaa.

Ska snart på julfest med skuarna och vi ska äta julbord sååå myyysigt. Men det är så kallt ute neeej.
Puss och heeeej. På deeeej. det rimmar


Dampenkorven



Känner mig jättedepp ikväll. Arg och damp och allt. Vill riva loss huvud oooo. Jag moste sluta deppa nu. Dampenkorven. Tack och hej

En kjol

Idag är det den tredje advent, och dagen i ära tänker en bloggare hålla en liten utlottning i samarbete med den alldeles underbart sockersöta butiken Petit Handsewn! Ni kan vinna valfritt plagg/accessoar/pynt.


Vinnaren dras om prick en vecka, dvs den 20:e december. Var helst itne med i tävlingen för det minskar min chanser att vinna :D


Tomas di Leva


Tomas di Leva

Oj oj oj!!! Nu har jag och mina kära kusiner gjort en ny Da Möllers film. Missa inte!!

Klicka här


Calle + Johan Palm = SANT



Igår var det idol final och Erik vann det var väl bra antar jag fast jag gillar Calle mycket mer för han är så cool men Erik skriker mest bara typ AAAAAA de show most go AAAAAAOOOAAAN och sånt men Calle är så cool när han dansar och allt wow!!! Men Erik passar mer som Idol tror jag jaja.

Det här är i alla fall en bild på Johan Palm från förra året. För ett tag sen hade jag en mardröm om honom; Jag bodde på samma hotell som han och när jag skulle ta en dusch så hade jag så fett hår asså och när jag skulle ta upp shampoo flaskan så satt det en post-it lapp på den där det stod: Lånade ditt shampoo för mitt var slut/Johan Palm. Han hade tagit allt mitt shampoo. Jobbigt var det men sen vakna jag och skratta lite undrar varför jag drömde så.

Godnatt mina vänner.

Dagens visdomsord


Jag i min favvo outfit<3

Bli aldrig en fisk
Du vet vad som händer då
Du blir en fiskpinne
Inte bra
Dom går ner i magen
Kommer aldrig mer ut igen
R.I.P


RSS 2.0